Knie Expertise

Kom bij ons wanneer je op zoek bent naar specialistische zorg op het gebied van knieklachten.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak
  Deskundige knieproblematiek

  Binnenin die sportfysiotherapie hebben de therapeuten bij fysiotherapie Ede nog een extra expertise, namelijk het behandelen van problemen rondom de knie. Denk hierbij aan overbelasting aan de knie of knieblessures die acuut zijn ontstaan, zoals bijvoorbeeld een meniscusletsel.

  Ook daarvoor kan er ondersteuning geboden worden door onze praktijk. Naast het opstarten van de revalidatie staan we ook in contact met heel wat kniespecialisten in ziekenhuizen, wanneer een afspraak nodig blijkt.

  Echografie

  Experts met veel ervaring & groot netwerk

  Ons centrum heeft experts die veel ervaring hebben opgedaan in de praktijk. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk met verschillende knie specialisten in meerdere ziekenhuizen.

  Kennisbank knieblessures STC-Ede

  Een goede revalidatie begint bij kennis van je blessure. Wij hebben als praktijk een kennisbank ontwikkeld met zelftesten om je klacht of blessure te beoordelen. Aan de hand van de kennisbank en zelftesten, krijg je een goed beeld van je blessure. De knieblessures die wij dagelijks in onze praktijk zien zijn:

  Overbelastingblessure:

  Acute knieblessure:

  Deze therapeuten staan voor je klaar

  Stefan

  Stefan

  Eigenaar - Fysiotherapeut

  Stefan is 36 jaar en werkzaam sinds 2007 als fysiotherapeut. Sinds 2014 is hij afgestudeerd als MSc. Sportfysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.

  Lees meer over Stefan

  Daniel

  Daniël

  Eigenaar - Fysiotherapeut

  Daniël is 33 jaar en heeft meer dan 13 jaar ervaring in de fysiotherapie. Daniël heeft veel ervaring, kennis en expertise in het behandelen van (top)sporters.

  Lees meer over Daniël

  Stefan

  Eigenaar - Fysiotherapeut

  Stefan is 36 jaar en werkzaam sinds 2007 als fysiotherapeut. Sinds 2014 is hij afgestudeerd als MSc. sportfysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.

  Lees meer over Stefan

  Daniël

  Eigenaar - Fysiotherapeut

  Daniël is 33 jaar en heeft meer dan 13 jaar ervaring in de fysiotherapie. Daniël heeft veel ervaring, kennis en expertise in het behandelen van (top)sporters.

  Lees meer over Daniël

  Fysiotherapie STC-Ede

  Waarom kiezen voor Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede?

  Wij weten dus als geen ander hoe is het om te revalideren. Onze persoonlijke ervaring en specialistische kennis zetten wij in voor jouw specifieke situatie.

  Dit is wat ons nog meer kenmerkt:

  • Sterke connecties in een netwerk van knie-specialisten, zoals orthopeden en bewegingsagogen.
  • Master opgeleide Sport Fysiotherapeuten.
  • Prominent lid van werkgroep “voorste kruisband” van het ziekenhuis Gelderse Vallei.
  Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze Zorg?

  In de afgelopen maanden ben in ontzettend goed geholpen met mijn knieproblemen. Daniël heeft ervoor gezorgd dat ik nu weer veel meer kan en minder pijn heb. Ik ben echt heel erg tevreden!

  F van der Sijs

  Ik ben echt héél goed geholpen. Er heerst een hele fijne sfeer in de praktijk en de therapeut doet zijn werk super goed. Aanrader: deze praktijk stijgt uit boven al mijn eerdere fysio-ervaringen.

  Nathalie Wind

  Door Daniël en Stefan ben ik ontzettend goed begeleid tijdens mijn revalidatietraject. Naast de expertise, kennis en gedrevenheid hebben zij ook oog voor het mentale aspect wat het met zich mee kan brengen.

  Sharon Baijer

  Lees alle testimonials

  Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede

  Wij helpen je graag verder

  Ik wil graag mailen

  Ik wil graag WhatsAppen

  Bel STC-Ede op 0318-794444
  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij je helpen?