Online fysiotherapie

Wanneer je snel en adequaat advies nodig hebt jouw blessure.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak
  Binnen 24 uur advies

  Steeds meer mensen kiezen voor online fysiotherapie. Het voordeel is dat je sneller een afspraak hebt met een expert. Hierdoor heb je binnen 24 uur antwoord op je vragen en krijgt je onafhankelijk advies.

  Online fysiotherapie stc

  Gericht advies

  Met online fysiotherapie krijg je geen onnodige behandelingen die niet werken. Maar met gericht advies kunnen wij je alle antwoorden geven op je vragen. Daarnaast helpen wij je met het zoeken naar een specialist in de buurt indien wij denken dat dit kan helpen.

  Fysiotherapie via beeldbellen

  Niet alle klachten hebben een “hands-on” behandeling nodig. Vaak is advies en informatie voldoende om je te helpen herstellen van je klacht. Wij beoordelen snel of het beloop van je klachten een “hands-on” behandeling nodig heeft of niet.

  Mocht het toch nodig zijn om een fysieke afspraak te maken bij een fysiotherapeut, dan helpen wij je de specialist te vinden in de buurt.

  Kosten

  Wanneer je aanvullend verzekerd bent, dan worden de kosten vergoed. Wanneer je niet verzekerd bent, dan zullen wij 30,- factureren.

  Deze therapeuten staan voor je klaar

  Stefan

  Stefan

  Eigenaar - Fysiotherapeut

  Stefan is 36 jaar en werkzaam sinds 2007 als fysiotherapeut. Sinds 2014 is hij afgestudeerd als MSc. Sportfysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.

  Lees meer over Stefan

  Daniel

  Daniël

  Eigenaar - Fysiotherapeut

  Daniël is 33 jaar en heeft meer dan 13 jaar ervaring in de fysiotherapie. Daniël heeft veel ervaring, kennis en expertise in het behandelen van (top)sporters.

  Lees meer over Daniël

  Stefan

  Eigenaar - Fysiotherapeut

  Stefan is 36 jaar en werkzaam sinds 2007 als fysiotherapeut. Sinds 2014 is hij afgestudeerd als MSc. sportfysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.

  Lees meer over Stefan

  Daniël

  Eigenaar - Fysiotherapeut

  Daniël is 33 jaar en heeft meer dan 13 jaar ervaring in de fysiotherapie. Daniël heeft veel ervaring, kennis en expertise in het behandelen van (top)sporters.

  Lees meer over Daniël

  Fysiotherapie STC-Ede

  Waarom kiezen voor Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede?

  Wij weten dus als geen ander hoe is het om te revalideren. Onze persoonlijke ervaring en specialistische kennis zetten wij in voor jouw specifieke situatie.

  Dit is wat ons nog meer kenmerkt:

  • Sterke connecties in een netwerk van knie-specialisten, zoals orthopeden en bewegingsagogen.
  • Master opgeleide Sport Fysiotherapeuten.
  • Prominent lid van werkgroep “voorste kruisband” van het ziekenhuis Gelderse Vallei.
  Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze Zorg?

  In de afgelopen maanden ben in ontzettend goed geholpen met mijn knieproblemen. Daniël heeft ervoor gezorgd dat ik nu weer veel meer kan en minder pijn heb. Ik ben echt heel erg tevreden!

  F van der Sijs

  Ik ben echt héél goed geholpen. Er heerst een hele fijne sfeer in de praktijk en de therapeut doet zijn werk super goed. Aanrader: deze praktijk stijgt uit boven al mijn eerdere fysio-ervaringen.

  Nathalie Wind

  Door Daniël en Stefan ben ik ontzettend goed begeleid tijdens mijn revalidatietraject. Naast de expertise, kennis en gedrevenheid hebben zij ook oog voor het mentale aspect wat het met zich mee kan brengen.

  Sharon Baijer

  Lees alle testimonials

  Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede

  Wij helpen je graag verder

  Ik wil graag mailen

  Ik wil graag WhatsAppen

  Bel STC-Ede op 0318-794444
  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij je helpen?