Personal sportplan

Transformeer je Fitness met Ons Online Personal Sportplan

Ben je klaar om je sportdoelen te bereiken met de hulp van ervaren trainers en sportfysiotherapeuten? Bij ons online personal sportplan zorgen we ervoor dat je de juiste begeleiding krijgt om jouw sportieve ambities te verwezenlijken. Of je nu een doorgewinterde atleet bent of net begint, ons programma is op maat gemaakt om aan jouw unieke behoeften te voldoen.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak
  Een persoonlijke aanpak

  Bij ons geloven we in de kracht van een persoonlijke aanpak. Iedere sporter is uniek, met verschillende doelen, sterke punten en uitdagingen. Daarom beginnen we met een grondige evaluatie van je huidige fitnessniveau en je specifieke doelstellingen. Onze ervaren trainers en sportfysiotherapeuten ontwerpen vervolgens een aangepast trainingsprogramma dat precies is afgestemd op jouw behoeften.

  Persoonlijke aanpak fysio

  De Trainheroic App: Jouw Sleutel tot Succes

  Na aanmelding krijg je toegang tot onze exclusieve Trainheroic App, die fungeert als jouw
  persoonlijke fitnesshub. Hier vind je alles wat je nodig hebt om je sportdoelen te bereiken:

  • Gedetailleerde Trainingsplannen: Onze app bevat volledig uitgewerkte trainingsplannen metduidelijke instructies voor elke oefening. Of je nu kracht wilt opbouwen, je uithoudingsvermogen wiltverbeteren of je techniek wilt verfijnen, ons programma biedt oefeningen die specifiek zijn afgestemdop jouw doelen.
  • Video-instructies: Geen zorgen als je niet bekend bent met bepaalde oefeningen. Onze app bevat video-instructies die je stap voor stap laten zien hoe je elke oefening correct uitvoert. Zo maximaliseer je de effectiviteit van je training en minimaliseer je het risico op blessures.
  • Voortgangsregistratie: Houd je voortgang nauwkeurig bij met onze ingebouwde trackingtools. Volg je gewichten, herhalingen en sets om ervoor te zorgen dat je constant vooruitgang boekt.
  • Directe Communicatie: Heb je vragen over je training of behoefte aan advies? Onze app stelt je in staat om direct berichten te sturen naar onze trainers en sportfysiotherapeuten. We staan altijd klaar om je te helpen en te begeleiden.

  Personal sportplan

  • Programma op maat
  • App
  • Online consultatie
  • Fysieke testen

  € 45,- voor programma van 4 weken

  Deze therapeuten staan voor je klaar

  Stefan

  Stefan

  Eigenaar – Fysiotherapeut

  Stefan is 36 jaar en werkzaam sinds 2007 als fysiotherapeut. Sinds 2014 is hij afgestudeerd als MSc. Sportfysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.

  Lees meer over Stefan

  Daniel

  Daniël

  Eigenaar – Fysiotherapeut

  Daniël is 33 jaar en heeft meer dan 13 jaar ervaring in de fysiotherapie. Daniël heeft veel ervaring, kennis en expertise in het behandelen van (top)sporters.

  Lees meer over Daniël

  Stefan

  Eigenaar – Fysiotherapeut

  Stefan is 36 jaar en werkzaam sinds 2007 als fysiotherapeut. Sinds 2014 is hij afgestudeerd als MSc. sportfysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.

  Lees meer over Stefan

  Daniël

  Eigenaar – Fysiotherapeut

  Daniël is 33 jaar en heeft meer dan 13 jaar ervaring in de fysiotherapie. Daniël heeft veel ervaring, kennis en expertise in het behandelen van (top)sporters.

  Lees meer over Daniël

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze Zorg?

  Top Fysio!

  Top fysio! Stefan en Daniël zijn heel erg goed in hun vak en proberen je zo snel mogelijk weer fit te krijgen!

  Sven van Asselt

  Beste Fysio uit Ede en omstreken.

  Beste Fysio uit Ede en omstreken. Kom er inmiddels al 3 jaar en al aan meerdere klachten goed geholpen. Contact is ook heel makkelijk te leggen via Whatsapp en ze hebben altijd plek. Grote aanrader!

  Joris Sturm

  Lees alle testimonials

  Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede

  Wij helpen je graag verder

  Ik wil graag mailen

  Ik wil graag WhatsAppen

  Bel STC-Ede op 0318-794444
  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij je helpen?