Sport performance

Excelleren met 1-op-1 Sport Personal Training

Voor sporters die streven naar topprestaties, wedstrijdsucces en persoonlijke records, is er geen compromis als het gaat om training en begeleiding. Onze 1-op-1 sport personal training is ontworpen om deze atleten te voorzien van de expertise, aandacht en maatwerk die ze nodig hebben om hun doelen te bereiken.

Maak een afspraak

Altijd binnen 48 uur een afspraak
  Maatwerk voor wedstrijden, competities en prestaties

  Of je nu traint voor een marathon, een intense competitie, of je wilt simpelweg je prestaties naar een hoger niveau tillen, onze sport personal trainers hebben de kennis en ervaring om je verder te helpen.

  We begrijpen dat elke sport unieke eisen stelt en dat individuele atleten verschillende behoeften hebben. Daarom beginnen we met een grondige evaluatie van je huidige niveau, doelen en eventuele beperkingen.

  Personal trainern
  Deskundige begeleiding

  Deskundige begeleiding voor optimaal succes

  Onze gecertificeerde sport personal trainers zijn toegewijd aan jouw succes. Ze ontwikkelen gepersonaliseerde trainingsplannen die zijn afgestemd op jouw doelen en houden rekening met je huidige fysieke capaciteiten.

  Of je nu je snelheid wilt verbeteren, kracht wilt opbouwen, je uithoudingsvermogen wilt vergroten, of technische vaardigheden wilt verfijnen, we hebben de kennis en middelen om je te begeleiden.

  Voordelen van 1-op-1 Sport Personal Training

  • Maximale Aandacht: Tijdens elke sessie krijg je de onverdeelde aandacht van je persoonlijke trainer. Dit betekent dat je form en techniek voortdurend worden gemonitord en aangepast voor optimale resultaten.
  • Motivatie en Verantwoording: Onze trainers fungeren als jouw persoonlijke motivatoren en accountability-partners. Ze zorgen ervoor dat je gemotiveerd blijft en je consistent aan je trainingsprogramma houdt
  • Snellere Vooruitgang: Door te werken met een ervaren trainer kun je snellere vooruitgang boeken en doelen bereiken die anders misschien buiten bereik zouden blijven.
  • Blessurepreventie: Onze trainers zijn ook opgeleid in blessurepreventie. Ze helpen je om op een veilige en effectieve manier te trainen, waardoor het risico op blessures wordt geminimaliseerd.

  Investeer in je succes met 1-op-1 Sport Personal Training

  Voor serieuze sporters is 1-op-1 sport personal training niet alleen een luxe, maar een noodzaak. Het is de sleutel tot het bereiken van je volledige potentieel en het overtreffen van je eigen verwachtingen.

  Als je klaar bent om te excelleren in je sport en te investeren in je eigen succes, neem dan contact met ons op. Samen gaan we de weg inzetten naar ongekende prestaties, wedstrijdsucces en persoonlijke triomfen.

  Laat ons je begeleiden naar de top, waar je hoort.

  1 op 1 personal training

  Sport performance

  • Kracht- en conditietraining
  • Voedingsconsulent
  • Personal training
  • Fysieke testen

  € 55,- per uur

  Deze therapeuten staan voor je klaar

  Stefan

  Stefan

  Eigenaar - Fysiotherapeut

  Stefan, geboren op 21-2-1986, is werkzaam sinds 2007 als fysiotherapeut. Sinds 2014 is hij afgestudeerd als MSc. Sportfysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.

  Lees meer over Stefan

  Daniel

  Daniël

  Eigenaar - Fysiotherapeut

  Daniël, geboren op 6-1-1989, heeft meer dan 13 jaar ervaring in de fysiotherapie. Daniël heeft veel ervaring, kennis en expertise in het behandelen van (top)sporters.

  Lees meer over Daniël

  Stefan

  Eigenaar - Fysiotherapeut

  Stefan, geboren op 21-2-1986, is werkzaam sinds 2007 als fysiotherapeut. Sinds 2014 is hij afgestudeerd als MSc. sportfysiotherapeut aan de Hogeschool van Utrecht.

  Lees meer over Stefan

  Daniël

  Eigenaar - Fysiotherapeut

  Daniël, geboren op 6-1-1989, heeft meer dan 13 jaar ervaring in de fysiotherapie. Daniël heeft veel ervaring, kennis en expertise in het behandelen van (top)sporters.

  Lees meer over Daniël

  Testimonials

  Hoe ervaart men onze Zorg?

  Top Fysio!

  Top fysio! Stefan en Daniël zijn heel erg goed in hun vak en proberen je zo snel mogelijk weer fit te krijgen!

  Sven van Asselt

  Beste Fysio uit Ede en omstreken.

  Beste Fysio uit Ede en omstreken. Kom er inmiddels al 3 jaar en al aan meerdere klachten goed geholpen. Contact is ook heel makkelijk te leggen via Whatsapp en ze hebben altijd plek. Grote aanrader!

  Joris Sturm

  Lees alle testimonials

  Sportfysiotherapie & Trainingscentrum Ede

  Wij helpen je graag verder

  Ik wil graag mailen

  Ik wil graag WhatsAppen

  Bel STC-Ede op 0318-794444
  Open chat
  Hallo,
  Hoe kunnen wij je helpen?